کاشت مو یکی از راهکارهای درمانی برای رفع کچلی است. عارضه کچلی به دلایل مختلفی رخ میدهد. بر اساس این که علت بروز کچلی چه بوده، راهکارهای درمانی مختلفی پیشنهاد میشود. در بعضی از این موارد، مانند ریزش موی ارثی، تنها راه مؤثر درمانی کاشت مو است.
کاشت مو نوعی فرایند جراحی محسوب میشود. زیر تیغ جراحی رفتن، انتخاب راحتی نیست. به همین دلیل است که کاشت مو برای عدهای راهکار دوستداشتنیای نیست. اما نباید از مزایای آن نیز غافل شد. نتایج کاشت مو تا حد زیادی تضمین شده هستند. مدت ماندگاری این نتایج نیز بالاست. اگر وضعیت ریزش موی شما در مرحله ای است که نیازی به کاشت نداشته باشید، بهتر از هر چه زودتر برای درمان ریزش مو اقدام کنید.
در پروسههای زیبایی، ویژگیهای شخصی مراجعهکننده تأثیر زیادی دارد. برای مثال، ظرفیت بانک موی بیمار، وسعت کچلی و شدت ریزش مو همه به خود فرد بستگی دارد. یکی از مزایای کاشت مو این است که چنین عواملی تأثیر خاصی در نتیجهی نهایی نخواهند داشت. حتی اگر شما تماماً کچل باشید هم با کاشت مو میتوانید نتیجهی خوبی کسب کنید.
کاشت موی طبیعی یک پروسه زیبایی است. احتمالاً اصطلاح پیوند مو را نیز در مورد عمل کاشت مو شنیده باشید. در این روش مو یا به عبارت دقیقتر، فولیکولهای مو از نقطهی دیگری از پوست برداشته میشوند. این نقطه از پوست میتواند روی سر یا قسمت دیگری از بدن واقع شده باشد. این بخش از پوست تأمینکنندهی فولیکولهای موردنیاز در عمل کاشت مو هستند. به این بخش اصطلاحاً بانک مو گفته میشود.
بعد از برداشتن فولیکولهای مو از پوست، آنها را به بخش کچل سر منتقل میکنند. کچلی معمولاً در بخش میانی یا جلویی پوست سر رخ میدهد. همین بخشها نیز هدف کاشت مو هستند. به این بخشها در اصطلاح دریافتکننده گفته میشود.
در عمل کاشت موی طبیعی، طبیعی بودن نتایج اهمیت زیادی دارد. برای دستیابی به این هدف دو فاکتور مهم را باید در نظر گرفت. اولین عامل، تعیین دقیق خط مو است. عامل دوم، رعایت نهایت دقت و داشتن ظرافت بالا در جایگذاری فولیکولهای پیوندی است. همچنین از دیگر روش ها میتوان به پی آر پی مو اشاره کرد.
کاشت مو نوعی روش جراحی زیبایی محسوب میشود. اما کاشت مو چگونه انجام میشود ؟ در این روش از فولیکول های موی خود فرد به منظور کاشت موهای جدید روی سر استفاده میشود. روش کاشت مو جلوهای صد در صد طبیعی دارد و جای هیچگونه خط اسکار و بخیهای را نمایان نمیکند؛ ادر این روش، فولیکول های مو از یک قسمت از بدن یا سر به قسمتهای مختلف میانی یا جلویی سر انتقال داده میشوند.
در نحوه انجام کاشت مو پزشک در ابتدا بانک مو را انتخاب میکند. سپس با توجه به روش کاشت، استخراج فولیکولها را انجام میدهد.پس از استخراج فولیکولها، پزشک باید آنها را معاینه کند. در عمل کاشت مو، تنها از فولیکولهای سالم میتوان استفاده کرد. فرایند باز کردن محل تعبیه فولیکولها یا کانالهای کاشت یکی از اساسیترین مراحل کاشت مو محسوب میشود. چگالی، پراکنش، زاویه و جهت ایجاد کانالهای کاشت مو اهمیت زیادی دارد. این موارد در آینده از عوامل تعیینکنندهی رویش مو در بیمار خواهند بود.
تیغ مورداستفاده در عمل کاشت مو، اهمیت زیادی دارد. از طرفی تیغ مستقیماً ویژگیهای کانالهای کاشت مو را تعیین میکند. از طرف دیگر میزان دردی که بیمار در طی جراحی تجربه میکند نیز به آن بستگی دارد. جراح حاذق باید خط موی هر فرد را بهصورت شخصی تعیین کند. جایگذاری موهای نرم در جلوی خط رویش و کاشت موهای ضخیم پشت آن، باعث پرپشتتر دیدهشدن مو میشود. بهاینترتیب الگوی طبیعی رویش مو را تقلید و اجرا میکنیم.
روش کاشت مو با توجه به میزان ریزش و طاسی مو بین 4 تا 8 ساعت یا حتی بیشتر طول میکشد. البته مدت زمان و تعداد جلسات مورد نیاز برای کاشت مو به عواملی از قبیل نوع روش کاشت، سن فرد، میزان طاسی و شدت ریزش مو، تخصص پزشک، جنس موها و… بستگی دارد. پزشک متخصص به طور معمول از روش بی حسی هنگام کاشت مو استفاده میکند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |